Telefon

+36 70 967 73 10

E-mail

krisztina@massagebsm.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 8:00-20:00

Masszázs profil

Orszáczky-Szabó Krisztina vagyok, okleveles masszőr. Életem során a masszázs valamilyen formája mindig tetten érhető volt: kezdetben – amikor testi-lelki felfrissülésre vágytam –, csupán eljártam a kezelésekre, majd szűk, baráti körben hobbi szinten masszírozni kezdtem. Arra gondoltam, ha nekem ennyire jóleső érzést okoz, akkor ezt másnak is át szeretném adni.

Ezekben az időkben kizárólag az irodai munkám mellett kötöttek le a kezelések, de folyamatosan azt éreztem: váltanom kell, mert a masszázzsal sokkal inkább szeretnék hivatásszerűen foglalkozni, mint az addigi munkámmal. Egyszerűen nagyobb boldogsággal töltött el, és örültem, ha segíthettem másoknak. Ez a segíteni akarás és a pozitív életszemlélet egyre munkálkodott (és a mai napig munkálkodik) bennem, így arra a döntésre jutottam, hogy letérek a kitaposott útról, minden időmet és energiámat a masszázsnak szentelem.

Több tanfolyamot is elvégeztem annak érdekében, hogy a masszázzsal professzionális szinten tudjak segíteni másoknak. Rendületlenül hiszem, hogy a masszázs ugyanúgy hat a testre, mint a lélekre és az elmére, ezért vállalkozásomnak is ezt a nevet adtam: Massage Body | Soul | Mind.

Amennyiben úgy érzi, hogy Ön is szeretne feltöltődni, szervezetét jobb formába kívánja hozni, vagy kismamaként regenerációra vágyik, kérem, tekintse meg kezeléseimet.

Tisztában vagyok vele, hogy az édesanyáknak is néha szükségük van némi kikapcsolódásra – még ha számtalanszor nem is sikerül megoldaniuk, hogy valaki vigyázzon a gyermekre –, éppen ezért a masszázs helyiséget bababarátra terveztem meg. Ezzel összhangban alakítottam ki a 20 perces arc-, és fejmasszázst, illetve a 30 perces arc-, dekoltázs- és nyakmasszázst. Ezeknél ugyanis nem szükséges a mély relaxáció, ugyanakkor az édesanya mégis feltöltődik, amíg a kisgyermek rajzol, színez, játszik.

A kezelések során kiváló minőségű doTERRA olajokat alkalmazok, ezzel szeretném a maximumot nyújtani vendégeim számára. Az esszenciális illóolajok hatása tudományosan bizonyított, ugyanakkor használatuknak mentális szinten is rendkívül fontos jelentőségük van: javítják a hangulatot és helyreállítják az érzelmi egyensúlyt.

A masszázs helyiségben a lelki egészség és a lelki egyensúly megteremtése érdekében Himalája sólámpát helyeztem el, meleg, barátságos fénye nem csupán a napi stresszt oldja, de megszünteti a fáradékonyságot, energetizál és javítja a koncentrációs képességet.

Kellemes, higiénikus, folyamatosan fertőtlenített környezetben várom Önt Budapest IV. kerületében a csodálatos Panoráma lakóparkban.

Relaxációra felkészülni…